Detta är Guldsmedshuset

Guldsmedshuset i Sävedalen etablerades 1973 och är en genuin guldsmedja med butik och verkstad. Vi är specialiserade på att omarbeta ”gammalt” guld till nya spännande smycken. Tillsammans med våra kunder arbetar vi fram unika smycken från skiss till färdigt verk. Vi utför gedigna kvalitetsarbeten där traditionell hantverksskicklighet möter innovation, för att på bästa sätt tillgodose just dina önskemål och smyckesdrömmar.

Guldsmedshuset är ett familjeföretag som idag drivs av andra generationen. Flera av oss är förutom guldsmeder även utbildade inom konst, design och hantverk vilket ytterligare bidrar till våra unika resultat. I en av Göteborgs största verkstäder nytillverkar och omarbetar vi smycken samt ändrar, reparerar och servar smycken på ett professionellt sätt. Letar du efter en speciell present till någon eller till dig själv, kom in i vår lilla butik där vi har många färdiga produkter. En del av våra smycken tillverkas endast i ett unikt exemplar. Vi arbetar miljömedvetet och återvinner allt material vi kan. Köper vi nytt gör vi det genom pålitliga och seriösa leverantörer.

När du besöker oss får du alltid träffa en kunnig guldsmed med lång erfarenhet som på bästa sätt hjälper dig med ditt ärende. Vi  vill att du skall uppleva trygghet och delaktighet i processen. Vi vill ge dig personlig service och ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Vårt motto är unika smycken för unika människor.

Varmt välkommen!